Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Σκέψη για τμήμα υποδομής ο ΝΠΣ Σκύδρας

Δείτε την επίσημη ανάρτηση

Υπό εξέταση βρίσκεται η ιδέα να δημιουργήσει τμήμα Κ16 για την νέα σεζόν, ο ΝΠΣ Σκύδρας και για αυτόν τον λόγο υπάρχει φόρμα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, με σκοπό να διερευνηθούν οι προθέσεις για συμμετοχή νεαρών παιδιών, σε αυτό το εγχείρημα.


Δείτε την επίσημη ανάρτηση:

«Ο ΝΠΣ ΣΚΥΔΡΑΣ εξετάζει την ιδέα να δημιουργήσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-24, ένα τμήμα ακαδημίας ποδοσφαίρου Κ16 για παιδιά γεννημένα 2008 & 2009 και θα θέλαμε να δούμε το ενδιαφέρον της τοπικής κοινότητας. Ένα τμήμα ακαδημίας θα προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά της Σκύδρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο ποδόσφαιρο και να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της ομαδικής εργασίας και του υγιούς ανταγωνισμού. 


Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να συνεργαστούν, να παρακολουθήσουν παραδείγματα από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου και να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες. Μέσω αυτής της πολύτιμης εμπειρίας, θα είναι έτοιμοι να απολαύσουν το ποδόσφαιρο όπως ποτέ άλλοτε και να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα με αυτοπεποίθηση και δεξιότητες που αναπτύχθηκαν στην ακαδημία.


Εάν ενδιαφέρεστε για τη συμμετοχή των παιδιών σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ακαδημία μας θα προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά σας και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στα γήπεδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365