Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ο πρωταθλητής Ημαθίας στον δρόμο των Λύκων

Έτοιμοι οι λύκοι για την επόμενη αναμέτρηση

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας θα είναι ο αυριανός αντίπαλος της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Πέλλας Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Οι πρωταθλητές Ημαθίας είναι μια καλή και αθλητική ομάδα και έκαναν ιδανική πρεμιέρα επικρατώντας του Απόλλωνα Ευρωπού, πρωταθλητή της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Μ. Αλέξανδρος εκπροσωπεί μια κοινωνία 850 κατοίκων και πρόεδρος της ομάδας είναι ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης.

Προπονητής του Μ. Αλέξανδρου είναι ένας γνώριμος των φιλάθλων της Πέλλας, ο Χρήστος Ζαρογιάννης που αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας και Αλμωπό Αριδαίας.

Από τους παίκτες ξεχωρίζει ο Νίκος Τζιμογιάννης, αμυντικός που έχει περάσει από Αλμωπό και Εδεσσαϊκο, οι αμυντικοί Γρηγόρης Αργυρίου και Σοφοκλής Ράδης, ο μέσος Ευθύμης Χατζόπουλος που έχει περάσει από τον ΑΣ Γιαννιτσά, ο τερματοφύλακας Γιώργος Μυλωνάς, ο έγχρωμος Σενεγαλέζος μέσος Σο Νιογκάνα, ο μεσοεπιθετικός Ρέντον Μπουλάρι, οι επιθετικοί Χρήστος Σαμιώτης και Μάριος Αργυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365