Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Έτοιμοι για να γράψουν ιστορία ΑΣ Σεβαστιανά

Έτοιμοι για να γράψουν ιστορία ΑΣ Σεβαστιανά

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για τον ΑΣ Σεβαστιανά και την Κυριακή στις 17.00 το γήπεδο των Σεβαστιανών θα ζήσει ωραίες στιγμές με την ομάδα του Αβραάμ Πετρίδη να έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς την μετάβαση στην Α1 την χωρίζει μια νίκη .

Το παιχνίδι με τον Φίλιππο Γιαννιτσών μοιάζει με τελικό και οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, για να πανηγυρίσουν με την διοίκηση και τον κόσμο τους την πολυπόθητη άνοδο συην Α1.

Ραντεβού όλοι στο γήπεδο των Σεβαστιανών.!!!

Δείτε το post της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής:

«Μια νίκη μας χωρίζει για την άνοδο της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία.

Την Κυριακή, όλοι εκεί !!»

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365