Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ο ΝΠΣ Σκύδρας ανακοίνωσε μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά

Ο ΝΠΣ Σκύδρας ανακοίνωσε μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά

Μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά Κ12 (2011+) διοργανώνει ο ΝΠΣ Σκύδρας στις 23-24-25 Ιουνίου.

Δείτε την επίσημη ανάρτηση:

«Υπερήφανα ανακοινώνουμε το ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει το football-mind.com!


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε για αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει 40 ομάδες υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να αναμετρηθούν σε μια σειρά συναρπαστικών αγώνων.


Η αγάπη για το ποδόσφαιρο και η στήριξη στα νέα ταλέντα είναι ο πυρήνας του ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ, και αυτό το τουρνουά είναι μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδεικνύουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους σε έναν ανταγωνιστικό περίγυρο.


Αυτή η διοργάνωση αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό για την τοπική μας κοινωνία και επιθυμούμε να το καθιερώσουμε ως έναν ετήσιο θεσμό. Η σπάνια ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, με τη συμμετοχή ομάδων από διάφορες γωνιές του κόσμου, αποδεικνύει τη δυναμική και την έλξη της πόλης μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365