Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το φονικό στη Χαλκιδική: Στόχευε τη γυναίκα του ενώ κρατούσε αγκαλιά το παιδί τους

Η νέα οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία από τη γυναικοκτονία που έγινε στη Χαλκιδική: Την ώρα που ο πατέρας στόχευε τη σύντροφό του, εκείνη είχε το παιδί στην αγκαλιά της.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ένας 36χρονος, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα την 39χρονη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.


Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους που τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το παιδί μάλιστα, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, την ώρα που ο πατέρας στόχευε τη μητέρα του, φέρεται να ήταν στην αγκαλιά της. Ο 8χρονος που τραυματίστηκε από το φονικό στη Χαλκιδική, υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ αλλά είναι εκτός κινδύνου, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega. Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης.


Το άγριο φονικό έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας την ώρα που ο 36χρονος ετοιμαζόταν για τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μπήκε στο παιδικό δωμάτιο που ήταν η γυναίκα του με τον γιο του και πυροβόλησε τέσσερις φορές τη σύζυγό του. Τα σκάγια βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην πλάτη, τον ώμο, τον τράχηλο και τη μασχάλη. Στη συνέχεια φαίνεται πως ο 36χρονος πήγε στο υπνοδωμάτιο, έστρεψε την κάννη της καραμπίνας στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.


Το αγοράκι που είχε τραυματιστεί, και είχε δει τους δύο γονείς του να κείτονται νεκροί, περπατούσε μόνο του μέσα στο σπίτι για πέντε ολόκληρες ώρες ανήμπορο να αντιδράσει. Η 12χρονη κόρη του ζευγαριού ήταν στο σπίτι της γιαγιάς της. Στις 11 το πρωί η θεία του δράστη και αυτόχειρα εντόπισε σε μία λίμνη αίματος το ζευγάρι και σε κατάσταση σοκ και χτυπημένο το οκτάχρονο παιδί.


Αστυνομικοί της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών αλλά και ιατροδικαστής έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος. Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι σε σοκ και η σκέψη όλων βρίσκεται στα δύο παιδιά.

1 σχόλιο:

  1. τα παιδιά τους τι φταίνε ? τους κατέστρεψαν τη ζωή !!!! Άλλο πράγμα ο γάμος και άλλο η σχέση.Ο Γάμος θέλει πολλά κότσια και πολλές δυνάμεις .
    Δυστυχώς τα παιδιά τα πληρώνουν όλα εξ αιτίας ανεύθυνων γονιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365