Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Οι Ακαδημίες της Δόξας Μαυροβουνίου

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση των μαυραετών

Μεγάλη προσπάθεια κάνει η Δόξα Μαυροβουνίου για να αναδείξει παίκτες από τος Ακαδημίες της και μάλιστα αναμένεται να προωθηθούν στην αντρική ομάδα δυο νεαρά παιδιά από τα σπλάχνα της.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση των μαυραετών:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Δόξας Μαυροβούνιου, όπως έχουμε πει και παλαιότερα, προσπαθεί να δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα και είναι γενικά παραδεκτό ότι τα καταφέρνει.

Ένας από τους πολλούς στόχους ήταν και η δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου, όπου σε αυτή προπονούνται παιδιά ηλικίας από 7 έως 13 ετών!

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παιδιών, από το Μαυροβούνι, που αγαπούν την ομάδα και το ποδόσφαιρο και εδώ και ένα εξάμηνο προπονούνται ( τρείς φορές την εβδομάδα)υπό τις οδηγίες του προέδρου της ομάδας, Χρήστου Καραντίνα.

Άλλωστε η πρωτοβουλία για την λειτουργία Ακαδημιών, ανήκει στον ίδιο, που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για την λειτουργία των τμημάτων και για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά.

Κυριολεκτικά δεν τους λείπει τίποτα, και έτσι νιώθουν σαν να  βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα.

Φέτος μάλιστα υπάρχουν δύο παιδιά των Ακαδημιών, που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα!

Αυτή είναι μία πρώτη προσέγγιση της δουλειάς που γίνεται εκεί, και μακάρι να έρθουν και άλλα παιδιά, όπως και το ίδιο προσδοκά ο πρόεδρος της ομάδας!!»

5 σχόλια:

  1. Ομαδα Α τοπικο με ακαδημιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λουτσεσκου δούλεψε τις ακαδημίες για να έχεις ομάδα για 20 χρόνια.
    Φτάνει με τις βεντέτες!! Όσο έχεις πιτσιρίκια έχεις και ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσα να πω πως όλο αυτό είναι μια τρέλα, αλλά κάτι τέτοι?, τέτοια αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μόνο ο λουτσεσκου ρε παιδιά, προχθές φιλικό με τις ακαδημίες τις καλής, έδωσε ρεσιτάλ, και όλα αυτός, στολές μπάλες, τα πάντα αυτός, περνάω από το γήπεδο και τον βλέπω, μέσα στην βροχή και ένα παιδάκι να είναι στην προπόνηση δεν φεύγει, κάθεται εκεί με πολύ μεράκι και αγάπη και τούς δείχνει έστω και αυτά τα λίγα που ξέρει, τα αποτελέσματα τα είδαμε με την καλή, και στο γήπεδο παρακαλώ 100 άτομα και βάλε. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο χαρά στην υπομονή του!. Έχω τον γιό μου εκεί και τον ζω από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουτσεσκου, εγώ επειδή ξέρω ότι έχεις καψούρα με το τόπι και σου λέω να προσέξεις τα πιτσιρίκια. Ξεκινά από την Β με μωρά και άσε τα μαρούλια της μιας χρονιάς. Πάρε ένα γυμναστή, βοήθησε τον και να θυμάσαι ότι μέχρι τα γεράματα σου θα είσαι ο Νο 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν Κρις Λουτσεσκου. Ο Μπομπος εδώ και 50 χρόνια έχει φάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το κουτάλι. Πρώτη φορά όμως σε είδε ότι έχεις προπονητικά χαρίσματα!! Ντοσιέ, φακκελοι, συστήματα, σφυριχτρες, ρολόγια, όλα τα καλούπια.
    Και σκέψου, ο Μουρίνιο πριν γίνει προπονητής ήταν διερμηνέας. Και λέει παντού ότι κωουτσαρεις άψογα και κυρίως είσαι παιδαγωγός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365