Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Νίκη γοήτρου για τους Λύκους στο Αμύνταιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη νικη για τους Λύκους

Σεφτέ στις νίκες έκανε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και μάλιστα εκτός έδρας, μέσα στο Αμύνταιο με σκορ 3-1 επικρατώντας του τοπικού Ερμή.

Το παιχνίδι ήταν καλό και ανοικτό, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται επιθετικά, στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι και με τα τέρματα των Παπαδημητρίου στο 22’, Βασιλόπουλου στο 28’ και Μονογενίδη στο 41’ ήταν μπροστά στο σκορ, παρότι ο Παπαχρήστου είχε μειώσει προσωρινά στο 32’ για τους γηπεδούχους σε 1-2.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισοροπημένο υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά καμιά από τις δύο ομάδες δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει όπως ήταν στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια ιστορική νίκη γοήτρου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσάνης (Κοζάνης), Γκίτσος, Σιδερίδης (Καστοριάς)

Συνθέσεις:

Ερμής: (Γιάννης Έλκας)
Μήτκας, Μυλωνάς, Σαββάκης, Λυπίτκας, Παπαχρήστου, Ρακόπουλος, Τσορλίνης, Κεσίδης, Γιορετσίδης, Ρόμπης, Παπαδημητρίου.

Μ. Θύελλα: (Βασίλης Σαμαράς)
Χατζηλαμπρινός, Κιλικλής, Παπαδημητρίου, (86’ Καραγιαννίδης), Οξούζογλου, (75’ Πουσίνης), Βασιλόπουλος, Μιχαηλίδης, Αταλασίδης, Ελευθεριάδης Γ., Μονογενίδης, Τσόρμπας, Παπασυμεών.



5 σχόλια:

  1. Μια απορια ο Καραγιαννιδης αγωνιστικε ως παικτης;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο παλιός Αλμωπός είναι η σύνθεση.Εξαιρετικά παιδιά που τίμησαν ένα μικρό χωριό.Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα φιλε μου δεν το τιμησαν ακριβως,πληρωθηκαν για να αγωνιστουν στον συλλογο.ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365