Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Κατάταξη διαιτητών και βοηθών ΕΠΣ Πέλλας

Κατάταξη διαιτητών και βοηθών ΕΠΣ Πέλλας

Κατάταξη διαιτητών και βοηθών ΕΠΣ Πέλλας:




7 σχόλια:

  1. Κάτι δεν πάει καλά.παιδια ο Δέλλιος 4;; Ο Αργυρός 2ος;; Μάλλον πολύ καλά παρατηρούν η παρατηρητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε εχεις απολυτο δικιο.....για ακομα μια φορα καποιοι κυμηθηκαν!!!

      Διαγραφή
    2. Την επόμενη φορά πάνε εσυ παρατηρητής,να είναι πρώτος ο Δέλλιος!!Νούμερο!

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλε τι προβλημα εχεις εσυ;;;οταν εσυ που καθεσαι στον καναπε σου.....φτασεις τον Δελλιο.....ξανα σφυρα μου.ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Τον Μιχαηλίδη ξεχάσατε εναμιση γύρο σφύριζε στην Α1…..
    Ε όχι και 4ος ο Δέλλιος….φυσικά εκτός απο δυο τρεις παρατηρητές οι αλλοι τι βαθμολογία να βάλουν αφου δεν το εχουν μέχρι Β’ Κατηγορία σφύριζαν όταν ήταν διαιτητες….από τα ευτράπελα στην ΕΠΣ πελλας ποιο μυαλό τους βάφτισε παρατηρητές….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά κάποιοι δεν γνωρίζεται τα βασικά από μαθηματικά. Ο Δέλλιος έχοντας 40!!! παιχνίδια....αριθμός τεράστιος σε σχέση με τους άλλους... λογικό είναι να είχε μια κακή μέρα σε 40!!! αγώνες και να πέσει ο Μέσος Όρος του...Απλό είναι! Το ότι είναι φέτος 4ος δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ο καλύτερος!

      Διαγραφή
    2. Αλλα τι σφυριζε;;; αυτα τα λες;;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365