Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Φως στο Τούνελ: “Λύγισε” η μάνα του Μάριου- “Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια”

Στις 9 Αυγούστου του 2012 ο μοναχογιός της βρήκε βασανιστικό θάνατο

Έντεκα χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, η μητέρα του «αναπνέει» για πρώτη φορά, μιλώντας στο Φως στο Τούνελ.


Στις 9 Αυγούστου του 2012 ο μοναχογιός της βρήκε βασανιστικό θάνατο και μέχρι και σήμερα οι σκληροί κακοποιοί αρνούνται να υποδείξουν το σημείο που πέταξαν τη σορό του.


Η κυρία Βαρβάρα νιώθει να δικαιώνεται τόσα χρόνια μετά και μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη συγκινεί αποκαλύπτοντας όσα της είχαν πει στο δικαστήριο οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου.


«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω, δεν το βάζω κάτω», λέει η κυρία Βαρβάρα και συνεχίζει: «Και να πω και συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ».


Η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ».


«Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ», απάντησε η κυρία Βαρβάρα και τόνισε: «Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365