Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Πανηγύρια στην Ν. Πέλλα στην φιέστα των πρωταθλητών (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Πανηγύρια στην Ν. Πέλλα,  καθώς το καμάρι του χωριού ο Μ. Αλέξανδρος, κατάφερε να πετύχει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Β’ Κατηγορία και δείχνει να επανέρχεται δριμύτερος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα ΕΠΣ Πέλλας 

Η ομάδα του Κώστα Τσαλκιτζή με λίγα λόγια και σκληρή δουλειά, αρχοντική παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά και της αμέριστης συμπαράστασης της διοίκησης του Μιχάλη Παπαδόπουλου, πέτυχε τον τεράστιο στόχο που ήταν να κατακτήσει την πρωτιά  στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.

Την περασμένη Κυριακή έγιναν οι απονομές από την ΕΠΣ Πέλλας, ενώ διεξήχθη και φιλικό παιχνίδι με την ΑΑ Γιαννιτσών.

Η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου δεξιώθηκε όλους τους καλεσμένους, ενώ υπήρχαν και  πλούσια εδέσματα για όλους, με τις σχάρες να παίρνουν φωτιά στην κυριολεξία.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ:





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365