Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Έντονη κινητικότητα στα Γιαννιτσά με φόντο την ποδοσφαιρική "αναγέννηση"

"Υπάρχει ενδιαφέρον"

Κινητικότητα υπάρχει με φόντο την ποδοσφαιρική “αναγέννηση” στα Γιαννιτσά και μια δυνατή ομάδα που θα μπορέσει να γυρίσει σε εθνικές κατηγορίες. 

Κάτι που θα επαναφέρει στο προσκήνιο το ποδόσφαιρο της Πέλλας, που έχει πλέον μόνο εκπρόσωπο σε υψηλό επίπεδο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, ο φετινός ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Ευρωπού, Δημήτρης Κικίρης (αποχώρησε πρόσφατα), μαζί με τον Γιαννιτσιώτη ποδοσφαιριστή Γιάννη Στεφανίδη (ήταν παίκτης του στον Ευρωπό), που δείχνει έτοιμος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 37 του χρόνια, φαντάζουν διατεθειμένοι να μπουν μπροστά σε νέα ρότα και εποχή για το γιαννιτσιώτικο ποδόσφαιρο.

Η πρώτη... σπίθα έπεσε από τον Γιάννη Στεφανίδη (στην φωτο), που διέπρεψε πριν περίπου μια δεκαετία στα γήπεδα της Β΄ Εθνικής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (ακόμα σε Πανσερραϊκό, Πιερικό, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Ναυπακτιακό Αστέρα, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ρόδο, ΑΟ Πυλίου Κω, Ιάλυσο Ρόδου, Θεσπρωτό, Πύδνα Κίτρους, Κισσαμικό κ.α.), δημοσιεύοντας την παρακάτω ανάρτηση στα social media: “Ήρθε η στιγμή να ξανά γεμίσουμε το γήπεδο ήρθε η στιγμή να ξανα έρθει η πόλη των Γιαννιτσών στον ποδοσφαιρικό χάρτη...ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ”.


"Υπάρχει ενδιαφέρον"

Την είδηση επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Δημήτρης Κικίρης, τονίζοντας στον soccerpractor: “Ο Γιάννης είναι πολύ φίλος μου. Τον είχα παίκτη στον Απόλλωνα Ευρωπού. Πήραμε νταμπλ στο Κιλκίς, ως αήττητοι. Ένα μικρό χωριό, πήρε πρωτάθλημα μετά από 53 χρόνια, με αντίπαλο όπως ο Κιλκισιακός. Υπάρχει ενδιαφέρον για να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο στα Γιαννιτσά. Κατάγομαι από τον Ευρωπό Κιλκίς και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στη Ρόδο. Μαζί με τον Γιάννη θα τρέχουμε την ομάδα. Όπως ήμουν μπροστάρης στον Απόλλωνα, έτσι και εδώ, αν εμπλακώ, με τον Γιάννη θα αναλάβουμε τα πάντα, ρόστερ, προπονητές, οργάνωση. Θα πλαισιώσουν τον Γιάννη διοικητικά παιδιά από τα Γιαννιτσά. Εγώ θα έχω ενεργό ρόλο στη χρηματοδότηση, όπως στον Ευρωπό, όπου είχαμε 5 Γιαννιτσιώτες στο ρόστερ. Ήταν η πρώτη μου χρονιά που ασχολήθηκα με τα κοινά του Απόλλωνα Ευρωπού, αλλά είχα παραγοντική προϋπηρεσία στη Λαμία, κοντά στον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Από τον Ευρωπό έφυγα για προσωπικούς λόγους, που δε θα ήθελα να πω δημόσια, για να μην εκθέσω κανέναν. Ο Απόλλων είναι η ομάδα του χωριού μου. Τα καλοκαίρια λείπω στη Ρόδο λόγω υποχρεώσεων (σ.σ. υγρά καύσιμα και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, η "Rhodes-cars"), αλλά υπάρχει και ο Γιάννης. Το Σεπτέμβρη θα είμαι σίγουρα εδώ, ως τότε πηγαινοέρχομαι. Ήδη κάναμε ένα τηλέφωνο προς τη διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, για να βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα και έδειξαν θετικοί”.

"Εύχομαι να αναλάβει, να βγούμε στη Γ΄ για το καλό του νομού"

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Στεφανίδης ανέφερε: “Προσωπικά εγώ παρότρυνα και έπεισα τον Δημήτρη Κικίρη να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών. Εύχομαι να αναλάβει, να πάρει την ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, για το καλό του νομού Πέλλας”.


Πηγή: soccerpractor.blogspot.com



6 σχόλια:

  1. Μακάρι να δούμε την ομάδα που αγαπήσαμε μικροί ,την ομάδα της πόλης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ???ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΑΙΝΤΕ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΤΟΜΠΑΖΗΣ ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ ΟΡΜΑΤΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ, πικραμένε, τι ζόρι τραβάς;
      Σε έπιασε πάλι το γνωστό και αιώνιο κόμπλεξ για τα Γιαννιτσά;
      Ξιδάκι και καλή σου απόλαυση.

      Διαγραφή
  3. Τομπάζης έτοιμος . Πρόλαβε. Ανακοινώθηκε από τον Ευρωπο.. χαχαααα φτάνει βρε. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε ρε Γιαννιτσάρα.. Με Στεφανίδη δεν έχασε κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προέδρους πάντα είχε και προπονητές έχουμε.της ακαδημίες που χαλάσαμε τους φιλάθλους που έφυγαν τ γίνεται;με τα γήπεδα τ. γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365