Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της Ελπίδας για την νέα σεζόν

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας των καταρρακτών

Την Δευτέρα ήταν το τέλος των φετινών υποχρεώσεων για την Ελπίδα Έδεσσας, που ήδη όπως λένε οι παράγοντες της ομάδας, ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας των καταρρακτών:

«Την Δευτέρα 22/5 δόθηκε και επίσημα το τέλος των υποχρεώσεων του αγωνιστικού τμήματος για την σεζόν 22-23. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές, προπονητής και η διοίκηση της ομάδας συζήτησαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα για την χρονιά που πέρασε. Αναλύθηκαν οι στόχοι για την νέα χρονιά αλλά βέβαια και τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις για τις οποίες και θα σας ενημερώσουμε όταν αυτές ολοκληρωθούν.»

2 σχόλια:

  1. Μπλα μπλα μπλα θα μας τα ζαλισετε πάλι όλο το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει ρε παιδιά μας κουρασατε όλη την Χρόνια, αφήστε να περάσει ένα ήσυχο καλοκαίρι, και του χρόνου ξανά πέφτετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365