Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Πάμε να βάλουμε το τρίποντο της μεγάλης νίκης

Η αποψινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος της Κυριακής

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.


«Η αποψινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος της Κυριακής» ανέφερε ο πρωθυπουργός και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι την Κυριακή ο ελληνικός λαός θα δώσει 2η ευκαιρία στη Νέα Δημοκρατία, κατά την ομιλία του στο Παλαί Ντε Σπορ.


«Είμαι στη πόλη που τόσο αγαπώ. Η νίκη ανοίγει από την Θεσσαλονίκη. Σας αποκάλεσα συμπατριώτες γιατί δεν ξεχνώ ότι είμαι και απόγονος Μακεδονομάχου γιατί ο παππούς μου πολέμησε εδώ. Το γαλάζιο κύμα ξεκινά από τον Θερμαϊκό και συναντά αυτό που απλώθηκε από τα Χανιά και σε όλη την πατρίδα μας. Η σημερινή συγκέντρωση είναι ο καλύτερος πρόλογος για την Κυριακή. Γιορτάζει η μισή Ελλάδα, αλλά θα γιορτάσει και η Δημοκρατία. Θα γιορτάσει όλη η χώρα ανοίγοντας τον δρόμο για μια αυτοδύναμη Ελλάδα και μία αυτοδύναμη ΝΔ» είπε στον πρόλογό του ο κ. Μητσοτάκης.


Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην κρίση που δημιούργησε η Τουρκία το 2020 υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα της ΝΔ να επεκτείνει τον φράχτη στον Έβρο σε όλο το μήκος των συνόρων ενώ αναφέρθηκε στην ενίσχυση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων με τα αεροσκάφη Rafale αλλά και τις στρατηγικές συμφωνίες που έκανε η Ελλάδα με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία.


Το «παρών» στην εκδήλωση δίνει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έγινε νωρίτερα δεκτός εν μέσω χειροκροτημάτων.


“Έσπευσαν να διαγράψουν τον Κατρούγκαλο γιατί ήταν μαρτυριάρης αλλά κρατούν τον Πολάκη”


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου που οδήγησε στην απόσυρσή του από την εκλογική διαδικασία.


“Έσπευσαν να διαγράψουν τον Κατρούγκαλο γιατί ήταν μαρτυριάρης αλλά κρατούν τον Πολάκη. Δεν μασάμε, είναι τσάμπα μαγκιές, ας κοπιάσουν και ας ξαναχάσουν”, σημείωσε.


Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος μετά τη δήλωσή του ότι επιθυμεί αυτοδύναμη ΝΔ την Κυριακή των εκλογών. “Είναι ντροπή τους, επιτέθηκαν στον Σαββόπουλο”, είπε.


“Ο Τσίπρας ζητά δικαιοσύνη παντού ενώ έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Παππά. Η καλύτερη αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι να γεμίσουν οι κάλπες της Κυριακής με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ”, πρόσθεσε και υπογράμμισε πως η απλή αναλογική είναι νάρκη και παγίδα ακυβερνησίας.


“Η Ελλάδα μετατρέπεται σε εξαγωγέας από εισαγωγέας ενέργειας. Ο φράχτης θα επεκταθεί πλήρως είτε με εθνικά είτε κοινοτικά κεφάλαια. 100% ψηφιακό δημόσιο στο τέλος της τετραετία. Αξιολόγηση παντού για να επιβραβεύονται οι καλοί και να διορθώνονται οι αστοχίες. 2.000 πολίτες με αναπηρία αποκτούν προσωπικό βοηθό. Θα κάνουμε 10.000 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Και εγώ πήγα στις Βρυξέλλες, διαπραγματεύτηκα 5 μέρες και σας έφερα 31 δις. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης 1,5 δις. από το Ταμείο Ανάκαμψης για την Υγεία. Ανεβάσαμε το αφορολόγητο, τα πανεπιστήμιά μας είναι απελευθερωμένα με τον νέο νόμο πλαίσιο. Πολλά πρέπει να αλλάξουν όπως στην Παιδεία. Θα κάνουμε χιλιάδες προσλήψεις. Ο ΕΦΚΑ βγάζει συντάξεις σε δύο μήνες όχι σε δύο χρόνια”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.


“Πάμε να βάλουμε το τρίποντο της μεγάλης νίκης. Πάμε για την παντοδύναμη πρωτιά”, τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ενώ έκανε αναφορά στο Νίκο Γκάλη και τις επιτυχίες του στο Παλέ ντε Σπορ.


2 σχόλια:

  1. Έτσι για να μην ξεχνάμε τι περάσαμε τόσα χρόνια....

    https://www.youtube.com/watch?v=gZe72py_e1k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι για να μην ξεχνάμε τι περάσαμε τόσα χρόνια....

    https://www.youtube.com/watch?v=gZe72py_e1k

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365