Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Θεσσαλονίκη: Φρίκη για 14χρονη – 81χρονος την στρίμωξε στο πεζοδρόμιο και ασέλγησε σε βάρος της

Προηγήθηκε καταγγελία

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, συνέλαβαν 81χρονο ελληνικής καταγωγής για υπόθεση που αφορά σε αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.


Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία απογευματινές προς βραδινές ώρες χθες (02-06-2023), ο προαναφερόμενος άντρας απομόνωσε τη 14χρονη σε εξωτερικό χώρο και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να στρίμωξε την κοπέλα σε ντουλάπες που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο. Η 14χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και μετέφερε στους δικούς της τα όσα έζησε.


Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο 81χρονος σε προγενέστερο χρόνο, με κλιμακούμενη συμπεριφορά και διάφορα τεχνάσματα, όπως ενδιαφέρον και διάλογο για ζητήματα που απασχολούν παιδιά αυτής της ηλικίας, προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, ενώ με απειλές και χρήση σωματικής βίας υποχρέωνε την ανήλικη να μην αναφέρει σε άλλους τις μεταξύ τους συζητήσεις.


Η ανήλικη, χθες το βράδυ, βρήκε το θάρρος να αντιδράσει και αφού απομακρύνθηκε ενημέρωσε οικεία της πρόσωπα, τα οποία με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές.


Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365