Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια, η Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας σήκωσε το τρόπαιο

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό

Η ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της αντίστοιχης του Ηρακλείου στο γήπεδο της Βουλιαγμένης.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και εντυπωσίασε τους θεατές, καθώς είχε ποιότητα και το ταλέντο των νεαρών παιδιών φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όταν και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του ανίκητου Κάππα, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη οι Μακεδόνες της ΕΠΣ Πέλλας πήραν νωρίς το προβάδισμα και διαχειρίστηκαν άριστα το σκορ, αφού οι Κρητικοί είχαν μια κατοχή μπάλας και στις όποιες επικίνδυνες καταστάσεις, δεν κατάφεραν να πετύχουν ποτέ την ισοφάριση, με το τελικό σφύριγμα να αναδεικνύει πρωταθλήτρια την ΕΠΣ Πέλλας και όλοι μαζί στο τέλος να γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας αυτόν τον τεράστιο άθλο.


Φάσεις και γκολ:

Στο 8' σουτ στο 8' με τον Καψάλη να δοκιμάζει το πόδι του , με τον Χαχλιουτάκη να διώχνει.

Στο 12' μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε στον Αλμαλή, ο οποίος όμως από τα αριστερά της περιοχής δεν βρήκε καλά τη μπάλα, στέλνοντας ψηλά άουτ.

Στο 13' ωραία φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Χότζα, ψηλοκρεμαστή 15 μέτρα από τα αριστερά της περιοχής, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 14' μεγάλη ευκαιρία για το Ηράκλειο, με τον Τσαγκαράκη να βγαίνει απέναντι από τον Κάππα, ο οποίος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 16' ο Μαυρογιαννάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βγόντζας πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 31' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρογιαννάκη, μπλόκαρε ο Κάππας.

Στο 34' σέντρα Φθενάκη, κεφαλιά Καλλέργη από τη μικρή περιοχή, η μπάλα άουτ.

Στο 37´ χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Πέλλα, με τον Χατζηδιαμαντή που βγήκε μόνος μπροστά από τον Χαχλιουτάκη, έστειλε τη μπάλα άουτ, μετά από φοβερή πάσα από τον Καραμήτσο.

Στο 49’ ο Καραμήτσο ανοίγει το σκορ με διαγώνιο σουτ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 51' τεράστια ευκαιρία με τον Χατζηδιαμαντή να κάνει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55' μεγάλη ευκαιρία για το Ηράκλειο, με τον Ορφανουδάκη να κάνει το σουτ και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 75’ το Ηράκλειο χάνει τεράστια ευκαιρία με το σουτ του Ορφανουδάκη να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 77’ όταν μετά από αντεπίθεση, ο Χατζηδιαμαντής έκανε το σουτ, με τον Χαχλιουτάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 87’ ο σούταρε με τον εξαιρετικό Κάππα να μπλοκάρει.

Στο 89’ ο Άλλα με ψηλοκρεμαστό σουτ , έστειλε την μπάλα να περνάει άουτ.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ   Αλάμπαης (Αθηνών), Καλλής, Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)

Συνθέσεις:

ΕΠΣ Πέλλας: (Σάκης Τσελεμπής)

Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Αλμαλής, Παντικίδης, Λάσκος, Καραμήτσος, (57’ Γραμματικού), Μπάλλας, (90’ Νινιατσούδης), Χατζηδιαμαντής, Κιόρτσης, (75’ Μπόλλας), Καψάλης, (90’ Τζιότζιος)


ΕΠΣ Ηράκλείου: (Βασίλης Μπαστάκης)

Χαχλιουτάκης, Βγόντζας, Φθενάκης, Κουμάκης, (73’ Άλλα), Κωνσταντακόπουλος, (80’Πρέντι), Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Καλλέργης, (52’ Ορφανουδάκης), Τσαγκαράκης, (52’ Μαυρογιάννης).

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα φετινά μπράβο στον δικό μας Γιώργο. Μπράβο στον προμαχιωτη σκόρερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365