Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Εκλογές 2023: Οι... «celebrities» που είναι πια Βουλευτές και αυτοί που έμειναν εκτός Βουλής

Στις εκλογές 2023, υποψήφιοι βουλευτές ήταν και πολύ celebrities

Τα αποτελέσματα των εκλογών βγήκαν, και επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα της πρώτης κάλπης, αυτής της 21ης Μαΐου, δηλαδή τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ και την άνοδο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. Βέβαια, κάνεις -ίσως- δεν περίμενε να μπουν στη Βουλή το ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες».


Στις εκλογές 2023, υποψήφιοι βουλευτές ήταν και πολύ celebrities. Όπως δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές.


Ποιοι από αυτούς κατάφεραν να μπουν στη Βουλή και να γίνουν βουλευτές και ποιοι μένουν εκτός.


Κάποιοι από τους celebrities που δεν θα είναι και βουλευτές


Νόνη Δούνια, Μάριος Αθανασίου, Σταύρος Νικολαΐδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Mιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Άννα Χατζησοφιά, Αντώνης Ξυλούρης («Ψαραντώνης»), Βασίλης Τσιάρτας, Διονύσης Τσακνής, DJ Rico, Βαγγέλης Σερίφης, Ελένη Γερασιμίδου


Ποιοι κατάφεραν να μπουν στη Βουλή


Τα ονόματα που κέρδισαν μια θέση στα βουλευτικά έδρανα για την επόμενη τετραετία είναι η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ.


Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή που ήταν υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ μπαίνει στη Βουλή.


Από την Πλεύση Ελευθερίας θέσεις στα Βουλή λαμβάνουν ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά.


Από τη ΝΔ, η σπουδαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365