ΔΣ της SL δύο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα με αρκετά θέματα
Η Super League 2 αναμένεται να ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος την τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου.
ΔΣ της SL δύο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα με αρκετά θέματα. Ένα εξ αυτών η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, τα μέλη της αποφάσισαν να ανακοινωθεί η 24η Σεπτεμβρίου ως η ημερομηνία σέντρας. Εκτιμάται ότι καταληκτική ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής θα είναι η 24η Ιουλίου.
Από την άλλη πλευρά υπήρξαν αντιδράσεις στο πλάνο της διοργανώτριας να υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Αρκετές ομάδες τόνισαν ότι αν δεν εξασφαλιστούν τα ανάλογα έσοδα, τότε δεν υπάρχει λόγος να μπουν σε μίνι πρωτάθλημα.
Εδώ δεν έδωσαν τα χρήματα του στιχοιματος ακόμα και κάποιες ομάδες δεν κατέθεσαν φακέλους το δε περίεργο είναι αυτό του Ηρακλή το οποίο χρωστά σ'έναν παίκτη τον Μάρα ένα τριακοσαρι και του αφαίρεσαν μόνο τρείς βαθμούς, στο μεταξύ αυτό το χρέος έχει αρκετά χρόνια θέλω να πω πως δεν έπρεπε καν να συμμετάσχουν, μήπως θέλουν να ξεπλύνουν τις παλιές αμαρτίες έναντι του Ηρακλή παλαιότερα??????????????
ΑπάντησηΔιαγραφή