Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Έκλεισε την σεζόν με πεντάρα ο Αλμωπός

Έκλεισε την σεζόν με πεντάρα ο Αλμωπός
Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο Αλμωπός πήρε εύκολα την νίκη στην Ηγουμενίτσα, επικρατώντας με σκορ 5-0 του τοπικού Θεσπρωτού και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την άκρως επιτυχημένη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη να εδραιώνεται δίκαια και καθαρά στην SL2.

Σε όλο το παιχνίδι οι ομάδες αγωνίστηκαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες, στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έψαξαν διαδρόμους για να φτάσουν σε κάποιο τέρμα και τελικά αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο νεαρός επιθετικός Θέμης Πατρινός στο 36’ με σουτ, αξιοποιώντας την ανωτερώτητα των κυανολεύκων.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και αφού αρχικά ζευγάρωσαν τα τέρματα τους στο 51’ με τον αρχηγό τους τον Ζακυνθινό άσο Ραφαήλ Πέττα, έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 56’ με τον νεαρό επιθετικό Δημήτρη Τσιπούρα, που κλείδωσε την νίκη.

Το ύψος του σκορ διευρύνθηκε στο 73’ όταν ο νεοεισελθών Γιώργος Σουρνάκης έγραψε το 0-4 για τον Αλμωπό και στο 90’ ο ταλαντούχος Κώστας Καρυπίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-5,  δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των κυανολεύκων.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Καλατζής (Θεσσαλίας), Κουβαλάκης, Κοτανίδου (Δράμας)

Συνθέσεις:

Θεσπρωτός: (Χουάν Ραμόν Ρότσα)

Λαδιάς, Μαρτίνεζ, Βασιλάκης, Δημητρούλας, Ρίζος, Μίγγος, Μπίκας, Οικονομίκος, Δρίτσας, Σάνι, Παππάς


Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης)

Ντόκιτς, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Τσιακούμης, (77’ Κέρθι), Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς, (77’ Καρυπίδης), Τούλης, Έππας, Πέττας, (68’ Σουρνάκης), Τσιπούρας, (68’ Μπρέγκνα), Πατρινός, (83’ Ταχματζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365