Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Τέλος από τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας ο Γιάννης Χαρπίδης

Ο νεαρός ανερχόμενος προπονητής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Μετά από μια γεμάτη επιτυχίες οκταετία στον πάγκο του Μ. Αλέξανδρου Πέλλας, ήρθε η ώρα της αποχώρησης για τον προπονητή Γιάννη Χαρπίδη, που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο νεαρός ανερχόμενος προπονητής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο με την δουλειά του, όσο και με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Μάλιστα η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές τον ευχαριστούν για την πολύτιμη προσφορά be B B του όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο και του εύχονται τα καλύτερα επαγγελματικά, οικογενειακά και προσωπικά.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365