Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Φυλάκιση ενός έτους χωρίς αναστολή ο Καλαϊτζίδης

Με βάση τον αθλητικό νόμο
Με ποινή φυλάκισης 12 μηνών χωρίς αναστολή για βιαιοπραγία σε βάρος του φροντιστή της Βέροιας Σάκη Βούλγαρη καταδικάστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/6).


Με βάση τον αθλητικό νόμο και το ιδιώνυμο που θέσπισε και πάλι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δεν υπάρχει αναστολή στην ποινή, ωστόσο η εισαγγελέας της έδρας κ. Ανδρέου έκανε δεκτή την αίτηση αναβολής εκτέλεσης της ποινής, συνεπώς ο κ. Καλαϊτζίδης αφήνεται ελεύθερος, με την ποινή των 12 μηνών να ισχύει κανονικά.


Θα απαγορεύεται για τον προπονητή του Απόλλωνα να δίνει το παρών σε παιχνίδια της ομάδας του με αντίπαλο τη Βέροια. Ο δικηγόρος του κ. Καλαϊτζίδη έχει ασκήσει ήδη έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

3 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά αρκετά αδχοληθηκαμε μ'αυτόν τον τύπο όσο για αυτή την απόφαση ότι δεν θα είναι σε αγώνα της ομάδας του με Βέροια είναι γελοία, εγώ θα έλεγα επ'αορίστου να μην πατά το πόδι του σε κανένα αγώνα ούτε έξω από αγωνιστικούς χώρους γιατι το λέω αυτό διότι ο άνθρωπος δεν το έχει κάνει αυτό πρώτη φορά, ήθελα να ξέρω η ΠΑΕ Αλμωπος στο μεταξύ τους αγώνα γιατί δεν του έκανε μήνυση όταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια έπιασε απο το λαιμό τον φροντιστή της ΠΑΕ Αλμωπος,ο διαιτητής και παρατηρητής τα έβλεπαν αυτά τι είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα τι φοβούνται μη τους κάνει ντα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός τραμπούκος, δεν υπάρχει παιχνίδι στο οποίο δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365