Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία Απόλλωνα Κρ. Βρύσης με τον Γιώργο Τσάτση

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη σελίδα του Πρίγκιπα του Κάμπου

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Τσάτση έκανε γνωστό ο Απόλλων Κρ. Βρύσης και πλέον στρέφεται σε αναζήτηση προπονητή για την νέα σεζόν.

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη σελίδα του Πρίγκιπα του Κάμπου:

«Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον αήττητο προπονητή μας Γιώργο Τσάτση, λόγο επαγγελματικών & προσωπικών αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων, με τον ερχομό και του παιδιού του, καθώς και σε συνδυασμό με τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας στην Α1 πλέον κατηγορία που θ΄ αγωνιστεί την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Απόλλωνας !

Σήμερα έγινε συζήτηση σε άριστο κλίμα ανάμεσα στον Πρόεδρο της ομάδας Κώστα Βλάχο και τον Γιώργο Τσάτση τον οποίο και ευχαρίστησε για την μεγάλη προσφορά του τα δύο αυτά χρόνια στον Απόλλωνα και αυτό που βγήκε από την συνάντηση ήταν ότι οι δρόμοι με την ομάδα που ανδρώνεσαι ποδοσφαιρικά δεν κόβονται ποτέ, παρά μόνο λες εις το επανιδείν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365