Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Σύγκρουση φορτηγών πλοίων ανοιχτά της Χίου

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες

Σύγκρουση πλοίων σημειώθηκε στα ανοιχτά της Χίου - Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα.

Δύο φορτηγά πλοία σημαίας Βανουάτου και Σιγκαπούρης συγκρούστηκαν σε θαλάσσια περιοχή, που βρίσκεται 9 ναυτικά μίλια βόρεια – βορειοδυτικά της Χίου.


Στην περιοχή σπεύδουν έξι περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ελικόπτερο «Σούπερ Πούμα» της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και παραπλέοντα πλοία. Ο καιρός στην περιοχή είναι άιθριος.


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, και τα δύο πλοία είναι χωρίς φορτίο και δεν διαφαίνεται κίνδυνος βύθισής τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365