Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Τετράδα σημαντικών ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ Δυτικού

Τετράδα σημαντικών ανανεώσεων

Σε τέσσερις σημαντικές συμφωνίες με παίκτες που κάνουν την διαφορά προχώρησε ο ΠΑΟΚ Δυτικού, που θέλει να εμφανιστεί το ίδιο δυνατός όπως ήταν πέρσι και να διεκδικήσει αυτό που έχασε στις λεπτομέρειες, δηλαδή την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Παραμένουν και θα φοράνε την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος οι Παντελής Χωραφάς μεσοεπιθετικός και αρχηγός της ομάδας, με 7 τέρματα. 

Γιώργος Ζούζουλας κεντρικός μέσος με 8 τέρματα, Δημήτρης Ελευθερίου επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Β’ Κατηγορίας με 21 τέρματα και Κωνσταντίνος 

Καρασμάνης επιθετικός με 4 τέρματα.

Σαφώς και η παραμονή τους δείχνει ότι η διοίκηση έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

6 σχόλια:

  1. Σας περιμενουμε στην Α' να γελάσουμε λιγο με την ομαδουλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα τρέχετε και οι 11 να σταματήσετε τον Χωραφά, θα δούμε αν θα σας μείνει ανάσα να γελάσετε.

      Διαγραφή
    2. Κουτσομπολευτης Πέλλας27 Ιουνίου 2023 στις 1:36 μ.μ.

      Εντάξει αφήνω ασχολιαστο το γεγονός ότι το Δυτικό δεν είναι στην Α κατηγορία... αλλά ποιος είσαι εσύ βρε πιτσιρίκο?

      Διαγραφή
    3. Ενας παιχτης δεν κανει την ομαδα, φανηκε αυτο και περσυ. Βρειτε καναν σοβαρο προπονητη, παρτε καναν σοβαρο παιχτη και σας περιμενουμε με αγαπη !

      Διαγραφή
  2. Χωραφάς μεγάλη ανανέωση απλά στα 11 βήματα ζαλίζεται το παιδι δεν μπορεί καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θηρευτής ταλέντων29 Ιουνίου 2023 στις 10:37 μ.μ.

    Και ο μπιζελιας έτσι έλεγε μέχρι που έφαγε την 7αρα από το δυτικο και έκατσε στην γωνία του….αποτι φαίνεται σειρά θα πάρουν και άλλοι από τον μπαμπά Χωραφα η όπως τον αποκαλούν άλλοι περπατητή….Υ.Γ. Επειδή έχω δει αρκετους αγωνες του δυτικού Πολλοί θα θελανε να αναλάβουν το δυτικο σαν προπονητές όχι μόνο γιατί έχει ομαδάρα αλλά και για τον χαρακτήρα που έχουν τα παιδιά προς τους αντιπάλους…πρώτα προέχει να είσαι άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής στο κάτω κάτω ερασιτεχνικό είσαι όλοι για την Καυλα τους παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365