Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Θύελλα Λυκοστόμου - Απόλλων Ευρωπού 3 - 1 / Με νίκη αποχαιρέτησαν την σεζόν οι Λύκοι

Δείτε το πλούσιο φωτορερποτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους αγώνες μπαράζ η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, που επικράτησε με σκορ 3-1 του Απόλλωνα Ευρωπού, πρωταθλητή της ΕΠΣ Κιλκίς.

Οι Λύκοι μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν την άνοδο, ωστόσο αποχαιρετούν την διαδικασία των μπαράζ με ψηλά το κεφάλι και αφού πάλαιψαν σε όλα τα παιχνίδια.
Το παιχνίδι ήταν καλό οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη γοήτρου απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με εντεκάδα ανάγκης.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ζάλτο στο 5’ να γράφει το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 13’ ο Αταλασίδης έφερε το ματς στα όσα γράφοντας το 1-1.

Στην επανάληψη και νωρίς στο 51’ ο νεαρός Πουσίνης έβαλε μπροστά τους Λύκους γράφοντας το 2-1, ενώ στο 66’ ο Μονογενίδης έγραψε το 3-1, κλειδώνοντας την νίκη των γηπεδούχων.

Στο 85’ αποβλήθηκε ο Αϊβάζης Π. των φιλοξενουμένων.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Χατζηβασιλείου, Κουντουράς, Τσακιρόπουλος (Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Μ. Θύελλα: (Βασίλης Σαμαράς)
Χατζηλαμπρινός, (46’ Καραγιαννίδης), Κιλικλής, (46’ Άτζος), Οξούζογλου, Μιχαηλίδης, (46’ Αθανασιάδης), Πουσίνης, Παπαδημητρίου, Μονογενίδης, Παπασυμεών, Αταλασίδης, Τσόρμπας, Ελευθεριάδης Γ.
Αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης, Άτζος και Αθανασιάδης.

Απόλλων: (Αλέξης Κυριακίδης)
Σαββουλίδης, Ζάλτος, Παυλίδης, Χαραβητίδης, Αϊβάζης Π., Πεντέρης, Καφετζής, Ευθυμιάδης, Αϊβάζης Α., Δουλκερίδης, Αναστασιάδης.

Δείτε το πλούσιο φωτορερποτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:


















































2 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει του χρονου οπως λενε και οι πληροφοριες γ εθνικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365