Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Tα νέα δεδομένα στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023 με την Αγροδυναμική Αλμωπίας

Η Αγροδυναμική Αλμωπίας σας κάνει γνωστό ότι ξεκίνησαν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Η νέα ΚΑΠ 2023-2027 έχει αλλάξει τα δεδομένα στις δηλώσεις του ΟΣΔΕ, έχει μειώσει τα ποσά τα οποία λαμβάνονταν τις προηγούμενες χρονιές ως προς τη βασική ενίσχυση, το πρασίνισμα και τις συνδεδεμένες, στη θέση τους για να επανέλθουν οι μειώσεις σχεδόν στο αρχικό τους στάδιο υπάρχουν η αναδιανεμητική και τα οικολογικά σχήματα (eco schemes), στα οποία οικολογικά σχήματα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε με την ολοκλήρωση της δήλωσης του ΟΣΔΕ θα ξέρετε σε ποιο οικολογικό σχήμα μπορείτε να ενταχθείτε, το ποσό το οποίο θα δικαιούστε και τις υποχρεώσεις που πρέπει να τηρήσετε.


ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8:30 – 14:30 & 18:00- 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 8:30 – 14:30 

ΚΥΡΙΑΚΗ : ΚΛΕΙΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365