Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Μεσσηνία: 30χρονος ομολόγησε 3 φωτιές στην περιοχή – Η ανάρτηση Κικίλια

Ο εν λόγω άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση

Ένας 30χρονος ομολόγησε τρεις φωτιές στη Μεσσηνία όπως έκανε γνωστό ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κικίλιας.


Ο 30χρονος, κάτοικος της περιοχής Χαρακοπίου στη Μεσσηνία, ομολόγησε τουλάχιστον 3 φωτιές, δυο τις τελευταίες ημέρες και μια πέρσι στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας.


Ο εν λόγω άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ προσήχθε στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής αμέσως μετά την εκδήλωση της σημερινής πυρκαγιάς στην Υάμειας Μεσσηνίας.


Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια έχει ως εξής:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365