Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Στα κρατητήρια γαμπρός για τις «μπαλωθιές» στο γάμο του - Ένας τραυματίας

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά

Ανεξέλεγκτη τροπή έλαβε ένας γάμος στην Κρήτη. Από το γλέντι στα… κρατητήρια βρέθηκε 33χρονος γαμπρός, με τις Αρχές να τον συλλαμβάνουν για υπόθαλψη εγκληματία.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, όταν λίγο πριν την τέλεση του γάμου έπεσαν «μπαλωθιές» στον αέρα. Ωστόσο, μία από αυτές τραυμάτισε έναν 87χρονο σε διπλανό χωριό, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα.


Στη συνέχεια αστυνομικοί του ΑΤ Πλατανιά, συνοδεία εισαγγελέα, πήγαν στο σπίτι του γαμπρού και τον συνέλαβαν με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία, διότι δεν κατονόμασε τα πρόσωπα που κρύβονταν πίσω από τους άσκοπους πυροβολισμούς.


Επιπλέον, μετά από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του 33χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο χωρίς την απαραίτητη άδεια κατοχής.


Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Πλατανιά.


Πηγή: cretapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365