Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Έβαλε Φωτιά στο ρόστερ του ο ΝΠΣ Σκύδρας

Δείτε την ανακοίνωση των Σκυδραίων

Την απόκτηση του Λάζαρου Φωτιά από τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Σκύδρας, προσθέτοντας έναν έμπειρο και ικανό παίκτη στο ρόστερ του.

Οι συστάσεις είναι περριτές για τον συγκεκριμένο παίκτη που έχει πολλές παραστάσεις αγωνιζόμενος σε αρκετές ομάδες, ενώ να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό.

Δείτε την ανακοίνωση των Σκυδραίων:

«Επόμενη μεταγραφή για την ομάδα μας ο Λάζαρος Φωτιάς. Πρόκειται για έναν αθλητή με πολλές παραστάσεις υψηλών κατηγοριών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Λάζαρος θα ενισχύσει το ρόστερ μας στην αμυντική γραμμή με την ποιότητα του και την πολυετή εμπειρία του στα γήπεδα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες! 

Προηγούμενες ομάδες:

Ποντ. Κατερίνη, ΑΕ Λάρισας, Αναγ. Επανομής, Parma FC, Ζάκυνθο, Αναγ. καρδίτσας, Παναιγιάλειος, FC Oborishte, Topvar Topoľčany, Εδεσσαϊκός, Α.Ε. Λευκίμμης, Όλυμπος Κέρκυρας, Απόλ. Κρύας Βρύσης.»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365