Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ορίστηκε η πρώτη του Φίλιππου Γιαννιτσών

Δείτε την ανακοίνωση

Για τις 7 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας του Φίλιππου Γιαννιτσών, ενώ νωρίτερα θα υπάρξει συνάντηση διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών, όπου προφανώς θα γίνει συζήτηση για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Έναρξη προετοιμασίας 7-8-2023 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 7.00 μ.μ. γήπεδο Πενταπλατάνου.

Προπονητής Μαβίδης Νίκος 

Συνεργάτης του προπονητή Ρήγας Άκης 


Την Τετάρτη 26-7-2023 και ώρα 8.30 μ.μ η πρώτη συγκέντρωση των  ποδοσφαιριστων στο καφέ δίπλα στην Πιτσαρία.  Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα παραβρεθούν στην συνάντηση.»

2 σχόλια:

  1. Θα τους καψει παλι ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προετιμασια ανακοινοθικε σε ποιο κρατος θα πατε ακουστικε κατι για ολανδια ισχιει καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365