Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ίσως το κρέας ευθύνεται για τις ουρολοιμώξεις σου, τα facts που το επιβεβαιώνουν

Διαβάστε Παρακάτω

Μια νέα μελέτη υποδηλώνει ότι τα βακτήρια E. coli στο κρέας θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος είναι μια από τις πιο συχνές λοιμώξεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες, με σχεδόν τις μισές Αμερικανίδες να καταλήγουν με ουρολοίμωξη στη ζωή τους, σύμφωνα με την Urology Care Association. Αλλά μια νέα μελέτη επισημαίνει έναν πιθανό ένοχο που θα μπορούσε να προκαλεί έως και 640.000 από τις 8 εκατομμύρια ουρολοιμώξεις κάθε χρόνο: το E. coli που βρίσκεται στο κρέας.Η μελέτη του Πανεπιστημίου George Washington συνέκρινε τους τύπους E. coli που βρέθηκαν σε 1.188 περιπτώσεις UTI στο Flagstaff της Αριζόνα, με E. coli σε 1.923 δείγματα κρέατος που αγοράστηκαν από τοπικά παντοπωλεία. Από τις ουρολοιμώξεις που σχετίζονται με το E. coli, εκ των οποίων 85% των συνολικών περιπτώσεων ουρολοίμωξης, το 8% θα μπορούσε να αντιστοιχιστεί με στελέχη που βρέθηκαν στην τοπική προσφορά κρέατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365