Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Η στιγμή της διάσωσης ναυαγού που έμεινε μεσοπέλαγα, μαζί με τον σκύλο του, στον Ειρηνικό δυο μήνες (VIDEOS)

Επιβίωσαν και οι δύο τρώγοντας ωμά ψάρια και πίνοντας βρόχινο νερό

Τον περασμένο Απρίλιο ο 51χρονος Τιμ Σάντοκ από την Αυστραλία  αναχώρησε με το καταμαράν του από τη Λα Παζ στο Μεξικό για τη Γαλλική Πολυνησία, ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων μέσα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μαζί του είχε και τον σκύλο του. 


Μερικές εβδομάδες αργότερα, μία καταιγίδα κατέστρεψε τα ηλεκτρονικά συστήματα του σκάφους, το οποίο έμεινε ακυβέρνητο και χωρίς τρόπο επικοινωνίας . 

Για σχεδόν δυο μήνες ο Σάντοκ και ο σκύλος του ήταν στο… έλεος των ρευμάτων και των ισχυρών ανέμων. 


Επιβίωσαν και οι δύο τρώγοντας ωμά ψάρια και πίνοντας βρόχινο νερό και επειδή είχαν ο ένας τον άλλον παρέα. 


Τελικά τον ναυαγό εντόπισε τυχαία ένα ελικόπτερο που συνόδευε αλιευτικό τόνου στα ανοικτά των ακτών του Μεξικού.


Τον γύρο του κόσμου κάνει η απίστευτη ιστορία επιβίωσης ενός άνδρα, ο οποίος ναυάγησε στον Ειρηνικό ωκεανό και  βρέθηκε ζωντανός μετά από δύο μήνες!


Δείτε πλάνα από τη διάσωσή του:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365