Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Από την Α1 στην Ελπίδα Έδεσσας

Από την Α1 στην Ελπίδα Έδεσσας

Την μεταγραφή του Άρη Λότσι ανακοίνωσε η Ελπίδα Έδεσσας και ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή, με έναν παίκτη που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1.

Δείτε την ανακοίνωση της Ελπίδας:

«Ο Α.Σ Ελπίδα Έδεσσας ανακοινώνει την μεταγραφή του Άρη Λότσι. Ο Άρης αγωνιζόταν στον Άρη Νησιού και το τελευταίο διάστημα στον Ορφέα Ριζαριου. Αγωνίζεται κυρίως στην θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά μπορεί να καλύψει με άνεση και την θέση του ακραίου μπακ. Πρόκειται πλέον για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστη και η απόκτηση του ενισχύει την ομάδα μας σε μεγάλο βαθμό. Άρη καλώς ήρθες σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365