Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακίζονται όλοι από το δεύτερο «γκρουπ» -39 Κροάτες και ένας Έλληνας

Συνολικά τις δυο πρώτες ημέρες της ανακριτικής διαδικασίας προφυλακίστηκαν 70 κατηγορούμενοι
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 40 κατηγορουμένων που έδιναν από νωρίς το πρωί εξηγήσεις ενώπιον του 14ου ανακριτή, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι τελευταίοι 13 κατηγορούμενοι Κροάτες χούλιγκαν, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονους Μιχάλη Κατσούρη.


Κατά συνέπεια, και οι 40 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα παίρνουν το δρόμο για τη φυλακή.


Συνολικά τις δυο πρώτες ημέρες της ανακριτικής διαδικασίας προφυλακίστηκαν 70 κατηγορούμενοι, 67 Κροάτες, 2 Έλληνες και ένας Αλβανός.


Αύριο ολοκληρώνεται ο μαραθώνιος κύκλος των απολογιών με τους τελευταίους 35 κατηγορουμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365