Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Το χρονικό της τραγωδίας στην Τήνο με το 3χρονο, κατέρρευσε μπροστά στην οικιακή βοηθό

Στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία

Συγκλονίζει ο θάνατος 3χρονου παιδιού στην Τήνο, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο καθώς φαίνεται να πνίγηκε από ρώγες σταφυλιού.

Στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τον θανάτου του 3χρονου αγοριού στην Τήνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί φαίνεται να πνίγηκε από ρώγες σταφυλιού μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού.


Το περιστατικό συνέβη μετά τις 9 το πρωί και οικιακή βοηθός που βρισκόταν μπροστά στο τραγικό γεγονός, ήταν αυτή που ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του παιδιού.


Δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια να προλάβουν το κακό.


Ο πατέρας έτρεξε με το παιδί του στα χέρια στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, που ήταν ακριβώς δίπλα από το σπίτι του.


Ο πνιγμός προήλθε πιθανότατα από ρώγες σταφυλιού, καθώς κατά τις πρώτες βοήθειες αστυνομικών, το παιδί έβγαλε τουλάχιστον 2 ρώγες από σταφύλι από το στόμα.


Όταν, ωστόσο, έφτασε με περιπολικό της αστυνομίας στο Κέντρο Υγείας Τήνου, ήταν ήδη αργά και το παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή.


Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365