Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΕΛΑΣ: 52 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, προσόντα και δικαιολογητικά

Διαβάστε Παρακάτω

Σε προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου προχωρά η ΕΛΑΣ για το τμήμα δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Ειδικότερα, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την πρόσληψη πενήντα δύο (52) ατόμων βοηθητικού προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (08) μηνών για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης Δοκίμων Αστυφυλάκων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στο Τ.Δ.Α. ΚομοτηνήςΌπως επισημαίνεται σε σχετικό έγγαφο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από το Σάββατο 19 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365