Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

54χρονος κατέστρεψε νέα παιδική χαρά για να μην... κάνουν φασαρία στη γειτονιά

Είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη

Στη σύλληψη ενός 54χρονου άντρα προχώρησε σήμερα η αστυνομία στο Ηράκλειο, καθώς αποκαλύφθηκε πως βρίσκεται πίσω από μεγάλης έκτασης καταστροφή που έγινε την περασμένη Κυριακή σε μια από τις νέες παιδικές χαρές που έχει εγκαταστήσει ο δήμος στο Ηράκλειο.

Έκπληκτοι οι γείτονες στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου που περίμεναν τη λειτουργία της καινούργιας παιδικής χαράς και είδαν ότι τα παιχνίδια είχαν γεμίσει με γράσο, ενώ είχαν σπάσει και κάποια από αυτά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση. Ο 54χρονος, μηχανικός στο επάγγελμα, φέρεται να δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη γιατί φοβόταν ότι με τη λειτουργία της παιδικής χαράς θα προκαλείτο και μεγάλη φασαρία στην περιοχή.


Τώρα είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη όσο και με το κόστος των σπασμένων παιχνιδιών, που θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του.


Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου

“Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.


Συνεργείο του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365