Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 81% του αριθμού των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας

Αύξηση 81%

Αύξηση 81% του αριθμού των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας σημειώθηκε τον Μάρτιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, ενώ υπήρξε επίσης αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 96,4% και των εισπράξεων κατά 130,2%.

Το α' τρίμηνο, παρατηρείται αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022, κατά 95,9% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 108,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 144,8% στις εισπράξεις.


Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφεται τον Μάρτιο αύξηση των επισκεπτών κατά 83,5%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 112,9% και των εισπράξεων κατά 81,6%.


Το α' τρίμηνο παρατηρείται αύξηση κατά 83,8% στους επισκέπτες, κατά 81,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 103,9% στις εισπράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365