Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Από την ΑΑ Γιαννιτσών στον Πανσερραϊκό

Από την ΑΑ Γιαννιτσών στον Πανσερραϊκό 

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Μπόλα Αλέξανδρου στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.


Ο δεκαπεντάχρονος (γενν. 2007), κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Παραλίμνη και το Δαμιανό Γιαννιτσών, θα αγωνίζεται στην Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ που πρόσφατα ανέβηκε στην Super League 1. 


Όλη την χρονιά, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, προσέλκυσε τα βλέμματα των υπεύθυνων διαφόρων ΠΑΕ από την Σούπερ Λίγκα. 

Τελικά αποφασίστηκε να μεταγραφεί στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, όπου οι ευκαιρίες είναι πολύ πιο προσιτές για τους νέους, φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση.


Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Αλέξανδρο σαν παίκτη είναι η μακρινή μεταβίβαση με ακρίβεια, το κάθετο παιχνίδι αλλά και το σωστό «διάβασμα» της φάσης.


Ο Αλέξανδρος ήταν από τα βασικά στελέχη της μικτής Πέλλας, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μικτών της ΕΠΟ,  ενώ με τις εμφανίσεις του ξεχώρισε και στο τουρνουά «Roma Caput Mundi» που συμμετέχει η μικτή ΠΕΛΛΑΣ στην Ρώμη της Ιταλίας.


Η ΑΑΓ, οι προπονητές του και οι συμπαίκτες τους, εύχονται στον Αλέξανδρο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, να έχει υγεία και να πραγματοποιήσει το όνειρο του και όλους του τους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365