Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/8 Κριός 

Αναδύεται η παθιασμένη σου φύση σήμερα. Αξιοποίησέ τη για θετικές, έντονες εμπειρίες, όπως η οικειότητα με κάποιον που αγαπάς. Κάνε ό,τι μπορείς για να παραμείνεις ήρεμη όταν οποιοδήποτε άλλο πάθος κινδυνεύει να σε κυριεύσει.
Είναι πιθανές εκρήξεις θυμού, αφού τα συναισθήματά σου είναι έντονα και ταραγμένα. Οι επιθυμίες μπορεί να γίνουν σκοτεινές… αν υπάρχουν συναισθήματα ζήλιας ή κτητικότητας. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή!

ζώδια σήμερα ταύρος

Η ζωή είναι πιο έντονη σήμερα και τα συναισθήματά σου πιο δυνατά από το συνηθισμένο. Τα πράγματα φαίνονται μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις προβλήματα από το τίποτα.
Επιπλέον, τονίζεται το πείσμα και η επιμονή σου. Μπορεί να επιμένεις για κάτι και τελικά να συνειδητοποιήσεις πως ήσουν ανόητη. Όμως αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα που να σε πείσει να υποχωρήσεις και να χαλαρώσεις!

ζώδια σήμερα 23/08 Τετάρτη δίδυμοι

Είναι μια μέρα που μπορείς να συνδεθείς με πάθος με το άτομο που αγαπάς. Φυσικά, ακόμη και η πιο γλυκιά στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε διαμάχη, αλλά μόνο αν τα συναισθήματα υπερισχύσουν της λογικής. Κάποιοι σήμερα θα είναι πιο καχύποπτοι λόγω της τρέχουσας επιρροής. Όσο για σένα, αισθάνεσαι έντονα τις καταστάσεις και κυριαρχείς με τα λόγια. Ωστόσο πρόσεξε πώς διατυπώνεις τα πράγματα. Η γλώσσα σου είναι πιο αιχμηρή από το συνηθισμένο!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Έχεις τεράστια διορατικότητα για την ανθρώπινη φύση σήμερα. Κάποιοι παγιδεύονται σε μάχες του «εγώ» και αγώνες για κυριαρχία, ενώ εσύ μένεις πίσω και αξιολογείς την κατάσταση ως έχει. Αυτό που πιθανώς βλέπεις, είναι η ευπάθεια. Η κακή συμπεριφορά των ανθρώπων σήμερα, προέρχεται από βαθιά ριζωμένα συναισθήματα φόβου, λύπης ή απώλειας. Η κατανόηση τους, σου δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσεις κάποιον να είναι ειλικρινής με τα αληθινά του συναισθήματα. 

ζώδια σήμερα λέων

Σήμερα λαχταράς την εγγύτητα και την επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάς. Μια επιβεβαίωση αυτού του υπέροχου δεσμού, μπορεί να έχει σχεδόν ναρκωτική ένταση και να δημιουργήσει μια πραγματικά ξεχωριστή μέρα. Ίσως ακόμη και να προχωρήσεις σε ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και οικειότητας με μια προσωπική σου σχέση. Φυσικά, το ίδιο μπορεί να συμβεί και μέσα από μια σκληρή συζήτηση ή ακόμα και μια λογομαχία. Κάνε ό,τι μπορείς για να είσαι ειλικρινής αλλά και ευγενική καθώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

ζώδια σήμερα παρθένος

Νιώθεις μεγάλη συμπόνια σήμερα. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται κουρασμένοι συναισθηματικά. Μπορεί να προσπαθούν να δείξουν την επιρροή τους, με τη στάση και τις φωνές τους. Μπορείς όμως να δεις τον φόβο που κρύβεται κάτω από τον κομπασμό τους. Αυτή η βαθιά, διαισθητική κατανόηση των συναισθημάτων και των κινήτρων των άλλων, είναι ένα πραγματικό δώρο. Χρησιμοποίησέ το για να συνδεθείς ειλικρινά με κάποιον. Ενημέρωσέ τον πως έχει την υποστήριξή σου, αν τη χρειάζεται.

ζώδια σήμερα 23/08 Τετάρτη ζυγός

Πάντα ήσουν ρομαντική, αλλά σήμερα το βάθος των συναισθημάτων σου μπορεί να σε εκπλήξει. Το πάθος και η επιθυμία βρίσκονται στο επίκεντρο, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση. Τόσο τις φιλικές όσο και τις στενές σου σχέσεις, τις χαρακτηρίζει η ζηλότυπη ή κτητική συμπεριφορά. Αν αρχίσεις να αισθάνεσαι αναστατωμένη πάρε βαθιές ανάσες. Εξέτασε τα κρυφά σου συναισθήματα. Ίσως νιώθεις ευάλωτη. Το ίδιο μπορεί να ισχύει για τον φίλο ή τον σύντροφό σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Όλες οι καταστάσεις σου φαίνονται πιο δραματικές από ό,τι είναι λόγω των αυξημένων συναισθημάτων σου. Η λογική και η σύνεση, δεν αποτελούν μέρος της τρέχουσας επιρροής. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Αν κατά λάθος πληγώσεις τα συναισθήματα κάποιου, μην προσπαθήσεις να του εξηγήσεις τι ακριβώς εννοούσες. Απλά ζήτα συγγνώμη. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Η αλήθεια έχει μερικούς εκπληκτικούς τρόπους να βγει στο φως σήμερα. Μυστικά θα αποκαλυφθούν, απότομα και απροσδόκητα. Οποιαδήποτε κίνηση για μεγαλύτερη διαφάνεια είναι θετική, ακόμα κι αν η διαδικασία της αλλαγής είναι δύσκολη. Εξάλλου, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιλέγουν τις εμπειρίες ανάπτυξής τους, αλλά στο τέλος νιώθουν ευγνώμονες γι’ αυτές, μόλις ολοκληρωθεί η ανάπτυξη.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η ένταση των συναισθημάτων, δημιουργεί δυνατές εμπειρίες σήμερα. Οι δεσμοί που μοιράζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, είναι βαθιές και αληθινές. Στην πραγματικότητα αντλείς μεγάλη δύναμη απ’ αυτούς. Αυτό τροφοδοτεί την αποφασιστικότητά σου να πετύχεις ό,τι έχεις θέσει σαν στόχο. Μπορεί να σχετίζεται με την καριέρα σου ή με τα προσωπικά σου. Ξέροντας πως έχεις την υποστήριξη κάποιου, σε κάνει απείρως πιο δυνατή και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. 

ζώδια σήμερα 23/08 Τετάρτη υδροχόος

Είναι μια υπέροχη μέρα για να εμβαθύνεις σε παθιασμένα συναισθήματα. Συνήθως απομακρύνεσαι από τέτοια θολά βάθη, αλλά τώρα φαίνεται να σε τραβούν. Η επιθυμία γίνεται εμμονή. Μπορείς όμως να εξερευνήσεις την ένταση χωρίς να φτάσεις σε σκοτεινά άκρα, όπως κάνουν μερικοί άνθρωποι. Κι αν τα πράγματα γίνουν λίγο σκοτεινά, μην ανησυχείς. Αυτή η συναισθηματική ένταση είναι περαστική. Η ζωή σύντομα θα γίνει πιο ανάλαφρη. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Τα συναισθήματά σου είναι συντριπτικά σήμερα. Η αγάπη είναι ισχυρή και εξοντωτική. Μια απλή αγκαλιά θα είναι μια απίστευτη εμπειρία. Μια από καρδιάς συζήτηση, έχει τη δυνατότητα για τέτοια ειλικρίνεια που κόβει την ανάσα. Αυτό συμβαίνει επειδή είσαι ένα αισθαντικό πλάσμα, που ζει βαθιά μέσα στη δική του, υποκειμενική εμπειρία. Κι όμως, τα συναισθήματα είναι καθολικά. Αντί να τα απομονώνεις μέσα σου, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν γέφυρα για να προσεγγίσεις τους άλλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365