Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Νεκρό βρέφος στον Βόλο: Τι ζήτησαν οι γονείς λίγο πριν το αποχαιρετήσουν

Το θλιβερό νέο για το νεκρό μωρό ήρθε να απλώσει στην πόλη ένα πέπλο θλίψης

Ο Βόλος στο επίκεντρο για την τραγικό είδηση που έχει συνταράξει τους κατοίκους της πόλης. Το θλιβερό νέο για το νεκρό μωρό ήρθε να απλώσει στην πόλη ένα πέπλο θλίψης.

Έφυγε από τη ζωή λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννησή του. Η είδηση για το νεκρό μωρό κυκλοφόρησε γρήγορα και ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Το βρέφος λύγισε από σπάνια ασθένεια. Οι προσπάθειες των γιατρών να αποτρέψουν το μοιραίο δεν στάθηκαν αρκετές.


Ανείπωτο πόνο και θλίψη προκάλεσε η τραγική είδηση για τον δεύτερο θάνατο μικρού παιδιού στην πόλη του Βόλου, μέσα σε λίγες ώρες. Μετά την είδηση για τον θάνατο ενός νεογνού μόλις 1,5 ώρας το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου, ένα μωρό 11 μηνών έχασε τη ζωή του λίγες ώρες αργότερα.


Πρόκειται για ένα αγοράκι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, έπασχε από σπάνια ασθένεια και έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.


Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή στις 11.30 το πρωί στον ιερό ναό Αγ. Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.


Αντί στεφάνων, οι γονείς ζητούν να στηριχθεί οικονομικά ο Σύλλογος ατόμων με ανοσοανεπάρκειες “Γαληνός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365