Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Κόλπο γκρόσο με Τόμιτσα Πετρόφ ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Κόλπο γκρόσο με Τόμιτσα Πετρόφ ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Το «κόλπο γκρόσο» έκανε ο ΠΑΟΚ Δυτικού, που αιφνιδίασε τους πάντες, με την απόκτηση του Τόμιτσα Πετρόφ.

Ένας παίκτης που ψηλώνει και ασφαλίζει το κέντρο άμυνας του Δικεφάλου, καθώς η αξία του είναι γνωστή και αναμφισβήτητη.


Ο 33χρονος στόπερ γεννημένος το 1990 με καταγωγή από το Γευγελή των Σκοπίων, που… βλέπει τον κόσμο από τα 196 εκατοστά, θα αποτελέσει τον νέο ηγέτη και την κολώνα της αμυντικής γραμμής, στους ασπρόμαυρους του Σάκη Ντιμτσούδη.

Ο νεοαποκτηθείς Τόμιτσα Πετρόφ γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, από τη θητεία του αρχικά στον Εδεσσαϊκό, μετά στην Καστοριά και στην συνέχεια στον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Πετρόφ αγωνίστηκε  ακόμα στην πατρίδα του, σε Μέταλουργκ, Χορίζοντ, Μπρεγκάλνιτσα, και Κοζούφ.

Τα σχόλια είναι περιττά για την κίνηση αυτή, καθώς η έλευση του Σκοπιανού άσου στον ΠΑΟΚ Δυτικού αποτελεί αναμφίβολα μια από τις top μετακινήσεις του φετινού καλοκαιριού στην ΕΠΣ Πέλλας και σίγουρα η παρουσία του ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας.







2 σχόλια:

  1. Πρόεδρε πάμε για Γ΄ Εθνική. Θα τρελάνετε την Πέλλα με τις μεταγραφές. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Β.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τον ψάχνετε και δεν θα τον βρίσκετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365