Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Από την ΑΑ Γιαννιτσών στον ΝΠΣ Βόλος

Από την ΑΑ Γιαννιτσών στον ΝΠΣ Βόλος 
Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Ορέστη Σταύρου στην ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ.

Ο Ορέστης (γενν. 2007) είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε πάρα πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Είτε στο κέντρο, είτε στην γραμμή. Αυτό που τον διακρίνει, είναι η ταχυδύναμη σε συνδυασμό με την τεχνική του κατάρτιση, η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του αλλά και το φοβερό αριστερό του πόδι.

Οι προπονητές του στην ΑΑΓ, έβλεπαν όλα αυτά τα χρόνια την πρόοδο του και χαιρόντουσαν.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν η μεταγραφή του Ορέστη σε μια ΠΑΕ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στην Super League 1 και πλέον προσπαθεί να ανεβάσει και το επίπεδο των ακαδημιών της.

Η ΑΑΓ, οι προπονητές του Ορέστη και οι συμπαίκτες του, του εύχονται καλή επιτυχία, υγεία και να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365