Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης Νησίου

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης Νησίου

Ο Άρης Νησίου ξεκίνησε την προετοιμασία για την σεζόν 2023/24 τη Δευτέρα 21η Αυγούστου, η πρώτη συγκέντρωση με προπόνηση στις 18:00 στο Δημοτικό στάδιο του Άγρα. 


Τον χαιρετισμό έκανε πρώτα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Μαινος, καλοσωρισε το τεχνικό Τιμ και τους παίκτες, δήλωσε ικανοποιημένος γιατί τα τελευταία δύο χρόνια και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμού. Η ομάδα έφτασε δύο συνεχόμενες χρονιές στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και είχε αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1. Ανέπτυξε τους στόχους της ομάδος, το άριστο οικογενειακό κλίμα που υπήρχε όπου ευελπιστεί να συνεχιστεί και φέτος.

Το edessanews βρέθηκε την πρώτη ημέρα της αγωνιστικής δράσης σε μια σεζόν που ξεκινά με την διατήρηση του ίδιου μαχητικού και φιλόδοξου πνεύματος στις τάξεις των κιτρινόμαυρων. Με μεγάλη χαρά είδαμε τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις που θα βοηθήσουν πολύ στη λειτουργία της ομάδας. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Σαπουντζής, τους ευχήθηκε υγεία και ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.


Πηγή: edessanews

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365