Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Στην ΑΕ Μυκόνου Γιαννιτσιώτης άσος

Στην ΑΕ Μυκόνου Γιαννιτσιώτης άσος

Στην ΑΕ Μυκόνου ο Γιαννιτσιώτης αμυντικός Νίκος Ιωσηφίδης, που πέρζι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και παλιότερα σε Μ. Αλέξανδρο Πέλλας, Εδεσσαικό, ΑΣ Γιαννιτσά.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας του κοσμοπολίτικου νησιού:

«Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ιωσηφίδη. 


Ο 24χρονος αμυντικός, την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα της ομάδας του ΑΣ Γιαννιτσών.


Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια της ΑΕΜ και του ευχομαστε μόνο επιτυχίες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365