Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Μία ανανέωση και μια επιστροφή ο Αερωπός Έδεσσας

Μία ανανέωση και μια επιστροφή ο Αερωπός Έδεσσας

Την παραμονή του νεαρού εξτρέμ Μιχάλη Κουκουτζίδη και την επιστροφή του νεαρού τερματοφύλακα Αθανάσιου Αθανασίου ανακοίνωσε ο Αερωπός, που με προσεκτικές κινήσεις διαμορφώνει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.


Δείτε τις ανακοινώσεις:


«Στην ανανέωση του Μιχάλη Κουκουτζίδη προχώρησε η ομάδα του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας!

Ο νεαρός εξτρέμ θα φορέσει και την φετινή αγωνιστική σεζον τα χρώματα της ομάδας μας!»


«Επιστροφή του Αθανάσιου Αθανασίου στην ομάδα του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας

Ο Εδεσσαίος goalkeeper είναι ένα παιδί της ομάδας και της πόλης μας ο οποίος την φετινή χρονιά επιστρέφει στην υπεράσπιση της εστίας μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365