Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Ανανέωσε ο…… μαέστρος του Απόλλωνα Αναστάσιος Ταουσιάνης !

Ανανέωση

Ο Απόλλωνας κλείνει τις ανανεώσεις του με τον ποιο θεαματικό τρόπο ανανεώνοντας την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Ταουσιάνη, MVP της περυσινής χρονιάς και ένας από τους ποιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και για την νέα χρονιά.

5 σχόλια:

  1. Μαέστρος ;; Γελάω απλά !! Τον έχω παρακολουθήσει αρκετά δυσκίνητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MVP την περσινή χρονιά πέρα από τον Γιονδη δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος...Όσο για το μαέστρος, πολύ καλός παίκτης, και οπως λενε και στα survivor καλό παιδί μπροστά στις κάμερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς στην Έδεσσα σαγαπαμε Ταου μην ακούς κανέναν ξέρουμε όλοι τι χαρακτήρας είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την Αναγέννηση, στην Γ΄Εθνική, πέρασε και ήταν μία μετριότητα. Από την αρχή ήταν μόνιμα κουρασμένος, νωθρός, χωρίς διάθεση. Ίσως και να μην μπορούσε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365