Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Όλα έτοιμα για την έναρξη προετοιμασίας του ΝΠΣ Σκύδρας

Όλα έτοιμα για την έναρξη προετοιμασίας του ΝΠΣ Σκύδρας 

Για την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη του ΝΠΣ Σκύδρας και η διοίκηση ανακοίνωσε το πρόγραμμα, όπου βέβαια θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023!

Η αναμονή τελείωσε και η νέα σεζόν αρχίζει με μια μοναδική μέρα γνωριμίας και ενθουσιασμού στο γήπεδο μας! Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της ομάδας μας ξεκινάει.


19:30 - Πρώτη συνάντηση: Ένας ιδιαίτερος χρόνος για την ομάδα, καθώς οι προπονητές, οι παίκτες και η διοίκηση συναντιούνται για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

20:15 - Αγιασμός: Θα δώσει την ευλογία για μια νέα σεζόν γεμάτη πάθος και αποφασιστικότητα. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να μας συντροφεύσετε σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

Ακολούθως, ακολουθεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομάδα στο γήπεδο και να μοιραστείτε μαζί μας την ενέργεια του ξεκινήματος.

Είμαστε γεμάτοι ανυπομονησία και χαρά για τη νέα αρχή και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτήν τη μοναδική στιγμή μαζί μας. Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365