Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Χαμός στην Εύβοια: Ενορίτισσα χαστούκισε ιερέα γιατί δεν μίλησε για… τις νέες ταυτότητες!

Τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο!

Λεκτική και σωματική επίθεση από μια 45χρονη δέχθηκε ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, λόγω των… νέων ταυτοτήτων!


Σύμφωνα με το Ekklisiaonline, το επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα (26/8) το πρωί, με την ενορίτισσα να ζητά τον λόγο από τον 66χρονο ιερέα, γιατί στο κήρυγμά του δεν αναφέρθηκε στις νέες ταυτότητες.


Ο 66χρονος ιερέας τής εξήγησε ότι δεν πρόκειται για πνευματικό ζήτημα που να αφορά την Εκκλησία, παροτρύνοντάς την να ζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.


Αμέσως, η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει, αποκαλώντας τον «προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη», ενώ του φώναζε ότι στο διαδίκτυο είδε ένα βίντεο από γέροντα από το Άγιο Όρος, που καλούσε τους πολίτες να μην πάρουν τις ταυτότητες.


Τότε, ο ιερέας τής είπε να μην πιστεύει ό,τι βλέπει στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα εκείνη να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο!


Τέλος στο περιστατικό έβαλε ο σύζυγος της 45χρονης, ο οποίος κάνει και διακονήματα στον ναό.

2 σχόλια:

  1. τζάμπα πάτε στα Σχολεία κλπ εντελώς τζάμπα.Τις γνώσεις τις έχει η Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει σωτηρία. Είναι τραγικό γιατί είναι πολλοί οι ψεκασμενοι. Όπως είναι πολλοί και οι σωστοί και λογικοί παπάδες που όσο κι αν προσπαθούν δεν καταφέρνουν και πολλά επειδή είναι περισσότεροι οι κληρικοι που ζουν στο μεσαίωνα και επιρρεαζουν τους χαμηλονοημονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365