Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Νέα μεταγραφική βόμβα ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Νέα μεταγραφική βόμβα ο ΠΑΟΚ Δυτικού

Νέα μεταγραφική βόμβα από τον ΠΑΟΚ Δυτικού που συμφώνησε και ενέταξε στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που έχει βαρύ βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε πολύ αξιόλογες ομάδες.

Οι ασπρόμαυροι έκαναν δικό τους και τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Περικλή Βελλίνη, ο οποίος πέρυσι ανήκε στον νταμπλούχο της ΕΠΣ Κιλκίς, Απόλλωνα Ευρωπού.

Ο ποδοσφαιριστής αφού έμεινε ελεύθερος συναντήθηκε και συζήτησε με την διοίκηση την περίπτωση μεταγραφής του στον Δικέφαλο, συμφωνώντας μάλιστα πολύ γρήγορα σε όλα.

Σαφώς και πρόκειται για μια ποιοτική προσθήκη, που ανεβάζει το πρεστίζ του Δικεφάλου και τον ενισχύει, ενόψει και της πιθανής του συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία.


Η ανακοίνωση της διοίκησης του Δικεφάλου, αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Δυτικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Περικλή Βελλίνη.

Ο Περικλής είναι γεννημένος το 1993 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει αγωνιστεί σε Μακεδονικό, Ένωση Αποστόλου Παύλου Ημαθίας, Αγροτικό Αστέρα, ΑΕ Σπάρτης, Διαγόρα Ρόδου, Ιάλυσου Ρόδου, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΟ Χανιώτης και Εργοτέλη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».


3 σχόλια:

  1. Δημιουργια καινουριου Ευρωπου. Προς το τελος θα διαλυσουν και θα τρεχουν να φερουν πισω τα παιδια του χωριου. Τα πολλα λεφτα δεν φερνουν ευτυχια στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο παρα μονο συντομη ικανοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε βγάλε το κεφάλι σου από τα σκατα και μετά γράψε για την ομάδα μας ή κίνησης είναι όλες σοβαρές και τα ποσά που αν δίνονται να είσαι σίγουρος είναι μικρά αλλά δίνονται όλα .και δεύτερον κανένα παιδί του χωριού δεν θα μείνει εκτός ομάδας εκτός ομάδας θα μείνουν άτομα που ερχόντουσαν από έξω .
      Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
      Υγ . Να τανε ζήλια ψώρα να κολουσε όλοι η χώρα.

      Διαγραφή
  2. Κοιτα, για να γράφεις σε α πληθυντικό πρόσωπο σημαίνει ότι είσαι μέλος της ομάδας. Δεν ξέρω το πόστο σου, ούτε ασχολήθηκα με τα ποσά που παίρνει ο κάθε παίχτης. Το μόνο που χρειάζεται να κρατήσεις απο τς κουβέντες μου είναι ο ρομαντισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δεν σας έκανα επίθεση. Απλα είπα κάτι το οποίο συμβαίνει σε ομάδες που αποκτούν χρήμα. Καλή επιτυχία στους στόχους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365