Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Επανέρχονται ξανά στον Ορφέα

Επανέρχονται ξανά στον Ορφέα

Δυο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Ορφέα Ριζαρίου, επανήλθαν στις τάξεις της ομάδας, απαλλαγμένοι πλέον από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Η διοίκηση τους υποδέχθηκε με θέρμη, αναφέροντας:

«Επανέρχονται στην δύναμη της ομάδας μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων οι  μεσοεπιθετικοί Νίκος Δημητριάδης  και Στάθης Καλλιανίδης  και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας!!!!»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365